TOP-LEFT ADS

loker jogja

#Loker jaga konter 
#loker Jogja
#Info loker



Di butuhkan karyawan nunggu konter..
Syarate
1. Jujur

2. Tekun

3. Kk,ktp.. nggo laporan pak RT.. ndak darani nampung teroris nik ra due identitas..

4. Ijazah terakhir.. ra masalah nik lulusan SMP po SD sik penting iso woco tulis karo dolanan komputer..

5. Iso dolanan android/iphone soal e iki dodolan pulsa udu dodol gogoreng

6. Pria/wanita tulen.. tidak menerima yang setengah mateng opo meneh di ceplok opo dadar.. iki golek karyawan udu goreng endok..

7. Single.. mesake engko nik pas dodol di golek i anak e po bojone kon gorengke sego..

8. Bisa kerjasama team.. soale kadang le dodol yo ono koncone.. nik ra iso kerjasama engko malah do gelutan nak repot kabeh ndadak laporan ning polsek..

9. Bersedia di tempatkan di semua cabang.. nik ndekem ning sak nggon ndak netes endok e..

10. Domisili Jogja dan sekitarnya.. ora lucu nik domisilimu ning Aceh nglamar mrene..kadohan le menyang mulih..ndadak numpak pesawat...

11. Manut.. nik ra manut malah ngejak gelut aku ndak ta brakot..

12. Niat kerjo.. nik ra niat teko gogok ngomah.. dolanan skak po pasaran..malah iso bahagia..

13. WNI.. soale sik tuku okeh e wong Indonesia.. tur aku dewe nik nyeneni nggo boso enggris yo ra iso..

14. Teko di isi dewe aku mumet le nulis....

15. Tambah siji meneh.. warassss.. edan sitik rapopo..penting jeh nggo klambi karo katok.plus le mlaku tep maju.. ora mundur..

16. Gaji dsb bisa di tanyakan pas interview.
.
17. Interview di laksanakan bareng2 nik wes ono koncone..


Tanya tanya silahkan Japri 0823 3030 6060



Berlangganan update artikel terbaru via email:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel